SLIKA PO NAROČILU

Po naročilu –  na podlagi navdiha, upoštevajoč želje in usmeritve stranke – ustvarjam portrete hišnih ljubljenčkov, portrete rastlin, oseb in ostale tematsko obarvane slike. Rišem tudi personalizirane slike za tattoo-je in logotipe s pridihom rastlin. Po dogovoru narišem tudi slike z dodanim besedilom za različne priložnosti.

Osrednji del mojega dela so rastline, katere smiselno vkomponiram v vsako sliko. To naredi mojo znamko Plantelish drugačno od vseh ostalih. Prav tako so moja posebnost ‘splashi’ – s čopičem razpršene kapljice, ki so prisotne skoraj na vseh slikah. Vsaka slika nosi svoj pomen in sporočilo. Pridih botaničnega sledi najnovejšim trendom. Umetniško delo ovije v edinstveno lepoto, ki pripomore k občutenju posebne ljubezni in miru. Slike so narisane v posebnem stilu. Priporočam, da si spodaj pogledate primere mojega dela, preden se odločite za naročilo.

Slike ročno slikam v mešani tehniki. Uporabljam predvsem akvarelne barve in črni flomaster.
Slikam na 300 gramski trši akvarelni papir v velikosti 30 x 40cm oziroma po dogovoru tudi v drugačni velikosti.

Po želji se lahko doda poljuben napis pod ali nad ilustracijo. Napis se doda brezplačno in posebej ne doplača.

Po želji, za doplačilo, narisano ilustracijo po naročilu natisnem na majico, skodelico, beležko in druge izdelke. Napišite mi vaše želje.

Rok izdelave je 5 do 8 delovnih dni, razen v izrednih razmerah. Veljati začne od dneva prejetega avansa, ki je polovico celotnega zneska. Plačilo je potrebno poravnati pred samim začetkom ustvarjanja, vendar šele po najinem dogovoru.

Za vse informacije lahko pišete na info@plantelish.com, nas obiščete na Facebook in Instagram strani ali oddate naročilo na spodnji povezavi.